О нама

Радовање ресторан настао је са идејом да се домаћа кухиња сачува и прилагоди данашњем, модернијем начину живота. Свако јело почиње од већ познатог укуса или начина припреме и трансформише се под утицајем простора на ком се налазимо, доступних намирница, годишњих доба.

Наш мото је зато “домаћа храна, на мало лепши начин”.

Вођење ресторана је посао ком нема краја, и зато стално пажљиво ослушкујемо потребе својих гостију и сваке године уводимо нова јела и укусе, као додатак уз класике. Како бисмо испоштовали годишња доба која вековима утичу на трпезе ових простора, сваког лета и зиме наш ресторан представља Летњи и Зимски мени. Укратко, са Радовање храном вам никада неће бити досадно.

Овде можете погледати наш мени.

Са годинама, Радовање је прерасло из ресторана у начин на који пружамо угоститељске услуге. Данас се у нашем комплексу налази банкет сала за мање прославе до 90 особа и велика свечана сала са капацитетом од 100 до 500 места, идеална за венчања, пунолетства и све оне датуме које бисте да славите “на велико”.

Наша понуда се толико проширила да осим хране у ресторану, данас служимо и храну на вашој адреси, уз Радовање Кетеринг. Уколико правите мање окупљање код куће, долазе вам сватови по младу, организујете први дечији рођендан или славите славу, а желите квалитетну храну (и услугу) без велике муке, наш кетеринг тим је ту за вас.

За више информација о томе како нас можете контактирати и где се тачно налазимо, кликните овде.

Видимо се ускоро!

Ресторан Радовање