Шта ми то тачно радимо?

У једној реченици - улепшавамо ваше посебне прилике укусном, квалитетном храном, прављеној по вашој мери. Али, то је само почетак. За више актуелних информација пратите нас на нашој Инстаграм страници @радовање.кетеринг

Кетеринг за свечане прилике

Знамо да је организовање било какве прославе велики посао, зато смо одлучили да вам понудимо помоћ. Било да вам долазе сватови по младу, да организујете рођендан за дете, прослављате веридбу, или пак спремате пословну прославу, на располагању су вам наше кетеринг услуге.

Припремамо храну и пиће, по вашој мери, и служимо их на вашој адреси. Ваше је само да без бриге дочекате госте и лепо се проведете.

У понуди имамо велики број комбинованих менија, сланих и слатких посластица, послужење у облику шведског стола, предјела и главних јела, али и других услуга које се могу прилагодити вашим специјалним захтевима. За све даље информације, позовите 062/55-44-60 и будите без бриге.

Најам инвентара и особља

Уколико желите да се ми постарамо за више од само хране, нудимо вам опцију ренте крупног и ситног инвентара - прибор, посуђе, банкет столови, тифани столице, пагоде; као и унајмљивање нашег професионалног особља којe ће учинити све да ваши гости уживају у посебном дану.

Контакт телефон: 062/55-44-60

Славски кетеринг

Уколико славите посну славу, а не желите да проведете дане испред шпорета, кувате пасуљ, печете рибу и размишљате где да нађете посне колаче који ће се допасти гостима, позовите нас и решите све проблеме. У Кетеринг понуди имамо целокупну славску трпезу, са великим избором предјела, главних јела и дезерта за посне славе, које испоручујемо на вашу адресу. Међу бројним опцијама су домаћа рибљa чорба или потаж од поврћа, пребранац, кисели купус са димљеним шараном, посна сарма, велики избор рибе, као и неколико врста пита и баклава.

Уколико желите да своју славу стварно прославите, а не проведете поред шпорета, позовите 062/55-44-60 и почастите себе и своје госте.

За мрсне славе, припремамо велики број јела за потпуну славску трпезу. Ви бирате шта желите, за колико особа, и на којој адреси. Мрсни славски мени укључује предјело са више врста сувог меса, сирева, ролата и салата, избор између телеће и пилеће чорбе, сарме, свадбарског купуса, опција роштиља, печења, јунетине или јагњетине испод сача, и наравно домаћих ситних колача.

За детаљне информације о величинама порција, јелима и ценама, позовите 062/55-44-60 и у срећи и здрављу прославите своју славу.

Оброци за раднике

Како бисмо задовољили све већу локалну потражњу за дневном куваном храном која ће се брзо и лако служити ван ресторана, Радовање кетеринг почео је са припремом дневних оброка за раднике. Као што вероватно знате, налазимо се у Сопоту, под Космајем, што значи да смо окружени великим бројем фирми са сталним запосленима, али и све већим бројем градилишта и плантажа са сезонским радницима.

На располагању је стална понуда јела, али и јеловник који се мења на 2 недеље. Оброци се поручују најмање 1 дан раније, до 14 часова. Сваки оброк је запакован у неповратну амабалажу, искључиво за понети. Достава је бесплатна на територији општине Сопот за преко 10 поручених оброка, а за испоруке ван општине можемо да направимо посебан договор.

Број за информацијe и поручивање је 062/55-44-60.

Радовање Кетеринг расте из године у годину, тако да се надамо да ћемо ускоро имати још већу понуду за вас.

Хвала на поверењу,

Радовање тим