Мени

Кафе и топли напици

Еспресо
110 рсд
Еспресо са млеком
120 рсд
Домаћа кафа
90 рсд
Нес кафа
150 рсд
Чај
190 рсд
Млеко
40 рсд
Мед
30 рсд

Воде

Аква Вива 0,25л
140 рсд
Аква Вива 1л
210 рсд
Пролом 0,2л
35 рсд
Књаз Милош 0,2л
50 рсд
Књаз Милош 0,25л
140 рсд
Књаз Милош 1л
210 рсд

Енергетска пића и сајдери

Гуарана 0,25л
180 рсд
Ред Бул 0,25л
290 рсд
Сомерзби 0,33л
230 рсд

Безалкохолна негазирана пића

Густо сокови 0,2л

Бресква, јабука, јагода, боровница, поморанџа

150 рсд
Ледени чај бресква 0,2л
160 рсд
Цедевита 0,25л
150 рсд
Цеђена поморанџа 0,33л
250 рсд
Лимунада 0,33л
150 рсд
Лимунада 0,33л

Са домаћим сирупом од нане

160 рсд
Лимунада 0,33л

Са домаћим сирупом од црвеног воћа

160 рсд

Безалкохолна газирана пића

Кока Кола 0,25л
160 рсд
Кока Кола без шећера 0,25л
160 рсд
Фанта 0,25л
160 рсд
Швепс Битер Лемон 0,25л
160 рсд
Швепс Тоник 0,25л
160 рсд
Спрајт 0,25л
160 рсд
Кокта 0,25л
160 рсд
Кокта без шећера 0,25л
160 рсд
Оранжина 0,25л
160 рсд

Пива - Флаширана

Баварија 0,25л
150 рсд
Баварија 0,5л
220 рсд

Пива - Крафт

Мери Попинс Кафе - Космајска кобра
280 рсд
Кабинет пивара - Супернова 0,33л
290 рсд

Пива - Точена

Никшићко светло 0,33л
190 рсд
Никшићко тамно 0,33л
210 рсд
Јелен 0,33л
180 рсд
Хајнекен 0,25л
230 рсд
Туборг 0,33л
190 рсд
Зајечарско 0,33л
190 рсд
Зајечарско 0,5л
180 рсд

Ракије 0,05л

Шљива Црвењача
160 рсд
Кајсија
190 рсд
Крушка
180 рсд
Дуња
200 рсд
Лоза
140 рсд
Таково Виљамовка
190 рсд
Космајски ликер од малине
210 рсд

Жестока алкохолна пића

Пелинковац 0,05л
180 рсд
Јегер 0,03л
190 рсд
Смирноф водка 0,03л
170 рсд
Вињак 0,05л
170 рсд
Хенеси ВС 0,03л
350 рсд
Гордон џин 0,03л
160 рсд
Текила 0,03л
210 рсд
Бејлис 0,03л
230 рсд
Мартини 0,03л
170 рсд
Кампари 0,03л
170 рсд
Балантајн 0,03л
210 рсд
Џек Денијелс 0,03л
260 рсд
Џејмисон 0,03л
230 рсд
Џони Вокер 0,03л
220 рсд
Чивас 0,03л
300 рсд

Вино 0,75л

Винарија Алексић - Жути цвет
1500 рсд
Винарија Алексић - Барбара
1300 рсд
Винарија Алексић - Носталгија
900 рсд
Винарија Пантић - Тамјаника
1700 рсд
Винарија Пантић - Розе
1300 рсд
Винарија Пантић - Шардоне
1300 рсд
Винарија Пантић - Мерло
1300 рсд
Пик Опленац - Вила Розе
1300 рсд
Пик Опленац - Вила Шардоне
1500 рсд
Пик Опленац - Монарх Куве
1500 рсд

Вино 0,187л

Пик Опленац - Вила Розе
310 рсд
Пик Опленац - Вила Шардоне
310 рсд
Пик Опленац - Монарх Куве
310 рсд
Винарија Пантић - Розе
290 рсд
Винарија Пантић - Шардоне
290 рсд
Винарија Пантић - Мерло
290 рсд